Mat & Prat “Provningar”…

Nästa tillfälle:

“Mat & Prat”- provningar/ event

Låt systrarna skämma bort dig för en kväll. Eller vill du unna någon annan, ge bort en provning.

Det här är en  perfekt kväll för dig som älskar smakkombinationer, goda viner och smått och gott.  Du är värd att få njuta! Varje provning är så unik att du kan välja att gå på fler event hos oss.

Ni kommer att få en fantastisk lärorik  och inspirerande kväll hos oss, vi skämmer gärna bort dig för ett par timmar i vår mysiga butik.

Köp biljetten nu i butiken, vi har mycket begränsat antal platser och blir snabbt fullbokade. ( I vår webbshop finns det ett begränsat antal platser till varje provning) Är det slutsålt i webbshoppen? Ring oss vi kan ha platser kvar i butiken! Viktigt är att biljetten är bindande och kan inte bytas ut mot andra varor eller återköpas men kan givetvis överlåtas. Vi har fri sittning i vår lokal under provningen, risken är stor att du får en ny spännande bekantskap!

 

“Vinprovningar med sommelier Carina Eidergren & Blåhed Gastronomi med tilltugg från Blåheds kök & delikatess”

Tema: Franska viner

Tid: torsdag 30 augusti kl 18

Pris: 695 kr p.p

————————————————–

Tema: Italienska viner

Tid: torsdag 27 september kl 18

Pris: 695 kr p.p


———————————————–


Tema: Nya Världen

Tid: 25 oktober kl 18

Pris: 695 kr p.p

———————————————–

Tema: “Mousserande viner”- vi njuter av ljuvliga bubblor från Prosecco till Champagne, passa på att få inspiration till kommande storhelger & festligheter!

Tid: 29 november kl 18

Pris: 750 kr p.p

———————————————–

 

 

“Tapas-Provning med höstens smaker”

Tid: torsdag 13 september kl 18

Pris per person 695 kr p.p

Ett av våra populäraste matevent med hösten som tema, vi avnjuter flera små läckra rätter från Blåhed kök & deli. Inför den här kvällen har vi tagit fram spännande viner speciellt för den här kvällen.

Älskar du olika kombinationer av mat & dryck, och samtidigt få nya spännande upplevelser från gastronomins underbara värld så är detta något för dig.

 

“Ostprovning med utvalda viner & tillbehör”

Tid: torsdag 11 oktober kl 18

Pris person 495 kr

Ett mycket uppskattat event som passar alla, njut av kvällens utvalda ostar (minst 10 st)

med spännande tillbehör och kvällens utvalda viner. Vi guidar er bland våra älskade ostar, berättar kuriosa, ger tips och ett och annat litet råd. Varning för spännande smakupplevelser.

—————————————————

 

Provningar för företag/föreningar/ kompisgänget?

Kom till oss på en rolig & inspirerande kväll då vi skämmer bort er ordentligt!

Vi kommer även gärna ut till er på företag/föreningar etc och håller en spännande ostprovning, liten eller stor provning. Du köper in vinet som vi rekommenderar och så kommer vi och gör er kväll för en stund.

Ps. Minidebitering 15 personer