Mat & Prat ”Provningar”…

Nästa tillfälle:

Smakupplevelser/ provningar!

Presentkort på en provning är en uppskattad present i dessa tider, vill man inte komma på provning så kan man använda presentkortet till allt som vi erbjuder här på Blåhed.

Så snart myndigheterna tillåter släpper vi datum på provningarna.

Låt systrarna skämma bort dig för en kväll. Eller vill du unna någon annan, ge bort en provning.

Det här är en  perfekt kväll för dig som älskar smakkombinationer, goda viner och smått och gott.  Du är värd att få njuta! Varje provning är så unik att du kan välja att gå på fler event hos oss.

Ni kommer att få en fantastisk lärorik  och inspirerande kväll hos oss, vi skämmer gärna bort dig för ett par timmar i vår mysiga butik.

Köp biljetten nu i butiken, vi har mycket begränsat antal platser och blir snabbt fullbokade. ( I vår webshop finns det ett begränsat antal platser till varje provning) Är det slutsålt i webshoppen? Ring oss vi kan ha platser kvar i butiken! Viktigt är att biljetten är bindande och kan inte bytas ut mot andra varor eller återköpas men kan givetvis överlåtas.

Så roligt att så många vill komma till oss,  vi är fullbokade hela 2020.

Men det händer att vi släpper fler datum, så ring eller maila oss och följ oss även på social medier facebook och Instagram för de senaste uppdateringarna, där kommer all information ut snabbast!

Hoppas vi ses!