Våren på Blåhed

Välkommen till systrarna Blåheds kreativa butik & kök, vi är ständigt på trender & spännande kombinationer vad gäller mat- & dryck.

Matlådor för avhämtning- vi lagar mat 6 dagar i veckan och varje dag hittar du fräscha vällagade portioner att ta med hem eller till kontoret.

 Välkommen in att handla över disk, våra välfyllda delikatessdiskar  väntar på dig och vi fortsätter med vår personliga service.

Vi har ett begränsat antal gäster i butiken på 4 personer, kön börjar utifrån på Trädgårdsgatan där hittar du också nummerlapparna, och vill du inte komma in så ring oss eller maila på info@blahed.se så löser vi det digitalt.

Ostar- Vi älskar ost, det vet ni! Och det är något vi brinner extra för. Ost är ett kärt gammalt mathantverk som vi har respekt & kunskap om, som vi gärna förmedlar när du handlar hos oss.

Provningar, så fort det blir tillåtet så är ni välkomna på ett event hos oss, då får du njuta av säsongens smaker, trendig- & historisk mat, ostar, vin & andra ädla drycker tillsammans med oss och vår duktiga somelier. 

Vår hemsida kommer att bli lättare att navigera inom kort, vihar anlitat en ny leverantör som arbetar med detta just nu. I slutet av februari så är det klart! Lite nya menyer kommer du också att hitta samt provningar online!

Rekommenderar att du är med oss på sociala medier där ser du nämligen vad som händer just nu i butiken, och vad Nickie & Marie-Therese lagat i detta nu!