Just nu, påsk & provningar

Välkommen till systrarna Blåheds kreativa butik & kök, vi är ständigt på trender & spännande kombinationer vad gäller mat- & dryck.

Matlådor för avhämtning- vi lagar mat 6 dagar i veckan och varje dag hittar du fräscha vällagade portioner att ta med hem eller till kontoret.

 Välkommen in att handla manuellt över disk, våra välfyllda delikatessdiskar  väntar på dig och vi fortsätter med vår personliga service.

Vi har ett begränsat antal gäster i butiken på 4 personer, kön börjar utifrån på Trädgårdsgatan där hittar du också nummerlapparna, och vill du inte komma in så ring oss eller maila på info@blahed.se så löser vi det digitalt.

Ostar- Vi älskar ost, det vet ni! Och det är något vi brinner extra för. Ost är ett kärt gammalt mathantverk som vi har respekt & kunskap om, som vi gärna förmedlar när du handlar hos oss.

————————————————————————————

Provningar, boka din plats på 036-12 66 56

4 mars kl 18.10 Ostprovning med utvalda viner och tillbehör 550 kr p.p

18 mars kl 18.10 Vinprovning med italien som tema, med vår sommelier Carina, inkl tilltugg från systrarnas kök & delikatess. 750 kr p.p


Påskerbjudande, boka senast 22 mars på tfn 036-12 66 56 
Tallrik, (från 1 person) 250 kr

Krämig Champagnesill, ägg-royale med räktopping, kallrökt lax, örtbakad rödingfilé, potatissallad med röd rom dill & gräslök, picklad trädgårdssallad, 3 ostar med kex och marmelad.

Buffé från 6 personer) 375 kr p.p

Krämig champagnesill, sill i dill, ägg-royale med räktopping, varmrökt lax, potatissallad med röd rom, dill & gräslök, pestogratinerat lammracks, picklad trädgårdssallad, parmesanostaioli, 2 härliga ostar med kex och marmelad, focaccia med ramslökssmör.

3-rätters (från 1 person) 425 kr p.p

Avocado-cheesecake med räkor och rom.

Örtbakad rödingfilé, löjromspotatis, picklad trädgårdssallad, focaccia och ramslökssmör.

Pavlova med krusbärscurd och bär.


Lilla påskpresenten 350 kr

3 härliga ostar, marmelad, kex, chokladtryfflar och  chokladkaka

Stora påskpresenten 1000 kr

Innehåller bl.a 

3 härliga ostar, marmelad, kex, knäcke, ramslökssalami, nouvellooliver, fransk lemonade, butter bisquits, cheesesnacks, chokladtryfflar och chokladkaka.

Med reservation för slutförsäljning och att någon vara kan ta slut men vi byter givetvis ut varan mot en likvärdig produkt.

————————————————————————————————————

Rekommenderar att du är med oss på sociala medier där ser du nämligen vad som händer just nu i butiken, och vad Nickie & Marie-Therese lagat i detta nu!