Avhämtning

Beställning görs 5 arbetsdagar (helgfri måndag-fredag) för avhämtning i butik.

Måndag-tisdag är endast köket öppet för catering  08.00-14.00, onsdag-fredag 10.00-18.00 samt lördagar 10.00-14.00
Exempel: Beställer du på lördag eller söndag finns varan/varorna tillgängliga för leverans tidigast på onsdag kl. 10.00
Vi önskar en god framförhållning för att alla skall bli så nöjda som möjligt.
 Du hämtar din vara hos oss på Blåhed Gastronomi Trädgårdsgatan 9 Jönköping, om inte annat är överenskommet. Avhämtning i butik måndag till lördag.
 För det fall du inte avhämtar din/dina varor senast kl 14 måndag – tisdag, samt lördag kl 14, alt kl 18 onsdag – fredag kasseras de. Om Blåhed Gastronomi tvingas kassera vara/varor betalas inte erlagd betalning tillbaka och du förlorar din rätt till varan/varorna.

Betalning

Priserna på våra produkter anges i svenska kronor inklusive moms. Momsen är 12% våra varor. Provningar med vin 25%. Betalning görs med kort eller Swish.

Priset som var aktuellt vid beställningstillfället är det som gäller oavsett om priset går upp eller ned efteråt. I kassan kan man se det totala priset inklusive moms och eventuell leveranskostnad. I kassan hittar du också fullständiga leverans- och betalningsvillkor.

Reklamation

Om varan är felaktig har du möjlighet att reklamera felet. Du ska inom 2 dagar reklamera felet till Blåhed Gastronomi. Du skall ta med dig den felaktiga varan och uppvisa kvitto. Vi återköper inte våra varor, provningar, eller tjänster.

Övrigt

Blåhed reserverar sig för slutförsäljning och tekniska problem. Blåhed har rätten till prisändringar. För det fall då beställaren är under 18 år måste målsmans godkännande ges. Sker beställningen i annans persons namn utan dennes medgivade eller på annat sätt medför ekonomisk skada hos Blåhed Gastronomi polisanmäls detta.
All bildinformation är illustrationer och det garanteras ej att dessa återger exakt utseende.
Du har inte rätt att ångra ett köp eftersom det är fråga om varor som snabbt kan försämras eller bli gamla. Om du avbeställer din vara innan den avhämtats har Blåhed rätt till sina produktions kostnader.

Provningar/event

På våra event/provningar kan vi inte ta hänsyn till matavvikelser och allergier, du kan inte byta datum eller få tillbaka pengar eller få andra varor och tjänster som Blåhed erbjuder

Presentkort

Våra presentkort är giltiga i ett år från köpdatum, vi förlänger inga presentkort och du kan inte köpa presentkort på presentkort.  Vi ersätter inte borttappat/stulet presentkort. Minsta valör är 200 kronor,

Har du köpt presentkort i webbshoppen måste det avhämtas  i butiken inom en månad från inköpsdatum.

Blåhed Gastronomi
NB Mat i JÖNKÖPING AB
Organisations nummer
556619-2547