Mat & Prat ”Provningar”…

Nästa tillfälle:

Mat & Prat

Låt systrarna skämma bort dig för en kväll. Eller vill du unna någon annan, ge bort en provning.

Det här är en  perfekt kväll för dig som älskar smakkombinationer, goda viner och smått och gott.  Du är värd att få njuta! Varje provning är så unik att du kan välja att gå på fler event hos oss.

Ni kommer att få en fantastisk lärorik  och inspirerande kväll hos oss, vi skämmer gärna bort dig för ett par timmar i vår mysiga butik.

Köp biljetten nu i butiken, vi har mycket begränsat antal platser och blir snabbt fullbokade. ( I vår webbshop finns det ett begränsat antal platser till varje provning) Är det slutsålt i webbshoppen? Ring oss vi kan ha platser kvar i butiken! Viktigt är att biljetten är bindande och kan inte bytas ut mot andra varor eller återköpas men kan givetvis överlåtas. Vi har fri sittning i vår lokal under provningen, risken är stor att du får en ny spännande bekantskap!

 

”Fransk afton…”

När? Torsdag 18/1-18 kl 18 (Fullt)

Pris per person 695 kr

Den här unika kvällen njuter vi av temat Frankrike,  och vi har bjudit in en god vän, Carina Eidergren som är  utbildad sommelier. Tillsammans med Carina &  Blåhed Gastronomi guidar vi er genom provningen av flera väl utvalda franska viner.

En god och lärorik provning som inkluderar läckra  tilltugg från våra delikatesser & kök

 

”Tapas-Provning med vinterns smaker”

När? Torsdag  25/1 2018 kl 18 (FULLT!)

Pris per person 695 kr

Ännu en populär matig provning med årstiden som tema, vi avnjuter flera små läckra rätter som vi komponerat och tillagat i vårt kök för den här unika kvällen,  med smak av vinter.

Vi guidar er genom maten på faten och givetvis har vi valt ut ädla drycker kvällen till ära!

 

”Tapas-Provning med vårens smaker”

När Torsdag 12/4 kl 18

Pris per person 695 kr

Ett av våra populäraste matevent med våren som tema, vi avnjuter flera små läckra rätter från Blåhed kök & deli. Inför den här kvällen har vi tagit fram spännande viner speciellt för den här kvällen.

Älskar du olika kombinationer av mat & dryck, och samtidigt få nya spännande upplevelser från gastronomins underbara värld så är detta något för dig!

”Mat & Prat- med smak av sommar”

Ett inspirerande unikt mat -& dryckesevent med Sommarens smaker, flera små läckra rätter från Blåheds kök & delikatess samt för kvällen utvalda passande viner, en mycket populär provning med maten i fukus.

När? Torsdag 24/5, kl 18

Pris per person 695 kr

”Ostprovning med utvalda viner & tillbehör”

När? Onsdag 21/2 2018, kl 18 (FULLT!)

När? Torsdag 22/2 2018, kl 18 (FULLT!)

När? Torsdag 5/4 kl 18

När? Onsdag 3/5 kl 18

När?Torsdag  7/6 kl 18

Pris person 495 kr

Ett mycket uppskattat event som passar alla, njut av kvällens utvalda ostar (minst 10 st)

med spännande tillbehör och kvällens utvalda viner som vi valt ut för just den här kvällen. Vi guidar er bland våra älskade ostar, berättar kuriosa, ger tips och ett och annat litet råd. Varning för spännande smakupplevelser

” Italiensk afton…”

När? Onsdag 7/3 kl 18 (FULLT!)

När? Torsdag 8/3 2018, kl 18 (FULLT!)

Pris per person: 695 kr

Den här kvällen är vi inspirerade av Italien och har bjudit in en god vän, Carina Eidergren som är  utbildad sommelier.  Som tillsammans med Blåhed Gastronomi håller i den här spännande smakrika provningen där vi provar flera för kvällen väl utvalda viner.

En god och lärorik provning som inkluderar läckra  tilltugg från våra delikatesser & kök

” Vinprovning från Emilia Romagna till Toscana!

När? torsdag 19/4 kl 18

Pris per person: 695 kr

Vi har bjudit in ännu en god vän Henrik Franchetti som brinner för detta fantastiska område vad gäller vin & mat. Och är mycket karismatisk och inspirerande  inom detta område. Den här kvällen är det fokus på vinerna med tilltugg från Blåheds kök & delikatess,

Så Älskar du Italien, viner och mat ? Så bara måste du komma den här unika kvällen, låt oss få skämma bort dig för ett par timmar i vår butik!

Vi talar om geografiska skillnader och likheter både i mat i druvor / olika stilar av vin
Där vi förflyttar oss från Emilia-Romagna till Toscana i fin ordning. Och vi provar flera olika viner!

 

Provningar för företag/föreningar/ kompisgänget?

Kom till oss på en rolig & inspirerande kväll då vi skämmer bort er ordentligt!

Vi kommer även gärna ut till er på företag/föreningar etc och håller en spännande ostprovning, liten eller stor provning. Du köper in vinet som vi rekommenderar och så kommer vi och gör er kväll för en stund.

Ps. Minidebitering 15 personer