Nyårssupé

Förrätt

Hummersoppa med gratinerad skagentoast

Dryckestips: Bollinger nr 7418

Huvudrätt

Hjortytterfilé med sauce Bourguignon, legymer

Samt Comtéspäckad potatisbakelse

Dryckestips: Côtes du Rhône nr 2011

Chokladverkstans nyårsdessert

med mörk chokladmousse, caramelito, hallon och salt kola. (ekologisk dessert)

Dryckestips: Chateau Baulac Dodijos nr 2154

450 kr p p

Endast hela menyn går att beställa. Supéen förbetalas och avhämtas den 31/12 mellan kl 10 och 14. Med reservation för slutförsäljning

Vi kan tyvärr inte ta hänsyn till några allergier vid denna supé.

Varmt välkommen med er beställning!

Psss! Visste ni att ni kan beställa nyårssupén i vår webbshop. Klicka här för att läsa mer och beställa nyårssupén.